Elektrische fiets accu revisie Aarschot. Wij reviseren jouw E-bike accu vakbekwaam en snel in Aarschot. Onze service is van toepassing in heel Nederland, uiteraard ook voor bijvoorbeeld uw Batavus elektrische fiets in Aarschot..

Revisie van E-bike Accu’s Aarschot: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De groei van e-bikes is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de uitkomst zijn!

De definitie van accu revisie Aarschot?

Accu revisie Aarschot is de techniek waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door moderne, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe aanschaft, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Aarschot ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven