Elektrische fiets accu revisie Achterveld. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw E-bike accu vakbekwaam en snel in Achterveld. Onze service is van toepassing in Nederland en Vlaanderen, uiteraard ook voor bijvoorbeeld uw Batavus elektrische fiets in Achterveld..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Achterveld: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Achterveld?

Accu revisie Achterveld is het proces waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door nieuwe, waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Het reviseren van je accu is doorgaans een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Achterveld te werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en intensief gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven