Elektrische fiets accu revisie Afferden. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de E-bike accu competent en vlug in Afferden. Ook voor uw Stella elektrische fiets in Afferden reviseren wij elke soort E-bike accu tegen concurrerende tarieven..

Revisie van E-bike Accu’s Afferden: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Vaak is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Afferden?

Accu revisie Afferden is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe koopt, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Afferden ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven