Elektrische fiets accu revisie Affligem. Wij reviseren uw E-bike accu vakkundig en snel in Affligem. Ook voor uw Gazelle elektrische fiets in Affligem reviseren wij iedere soort elektrische fiets accu tegen nette prijzen..

Elektrische Fiets Accu Revisie Affligem: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de antwoord zijn!

De definitie van accu revisie Affligem?

Accu revisie Affligem is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vervangen door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt uitgebreid. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen intern vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Affligem te werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven