Elektrische fiets accu revisie Andel. Wij reviseren jouw E-bike accu competent en rap in Andel. Ook voor uw Batavus E-bike in Andel reviseren wij iedere soort elektrische fiets accu tegen scherpe prijzen..

Revisie van E-bike Accu’s Andel: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer werkt zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Andel?

Accu revisie Andel is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe aanschaft, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Andel ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven