Elektrische fiets accu revisie Arkel. Wij reviseren uw E-bike accu vakbekwaam en vlot in Arkel. Een nieuwe accu bestellen voor bv uw Stella elektrische fiets in Arkel? Voor bijna elke E-bike heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Elektrische Fiets Accu Revisie Arkel: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer presteert zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

De definitie van accu revisie Arkel?

Accu revisie Arkel is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Arkel ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt zorgvuldig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven