Elektrische fiets accu revisie Arnhem. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw E-bike accu vakkundig en vlot in Arnhem. Onze service is van toepassing in Nederland en Vlaanderen, natuurlijk ook voor bijvoorbeeld uw Batavus E-bike in Arnhem..

Elektrische Fiets Accu Revisie Arnhem: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van e-bikes is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de uitkomst zijn!

De definitie van accu revisie Arnhem?

Accu revisie Arnhem is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door nieuwe, waardoor de levenstijd van de accu wordt uitgebreid. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe koopt, beperk je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is meestal een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Arnhem ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door verse hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en intensief gecontroleerd om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven