Elektrische fiets accu revisie As. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu bekwaam en vlug in As. Een gereviseerde accu aankopen voor bv uw Stella elektrische fiets in As? Voor bijna elke elektrische fiets hebben wij wel een revisie accu op voorraad.

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen As: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van e-bikes is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie As?

Accu revisie As is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door nieuwe, waardoor de levenduur van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden vele accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is doorgaans een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie As te werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt zorgvuldig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door verse hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief gecontroleerd om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven