Elektrische fiets accu revisie Assen. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw elektrische fiets accu bekwaam en rap in Assen. Onze service is van toepassing in Nederland en Vlaanderen, dus ook voor bijvoorbeeld uw Batavus elektrische fiets in Assen..

Elektrische Fiets Accu Revisie Assen: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van e-bikes is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Vaak is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Assen?

Accu revisie Assen is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt uitgebreid. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is vaak een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Assen in zijn werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en intensief gecontroleerd om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven