Elektrische fiets accu revisie Asten. Wij reviseren jouw E-bike accu vakbekwaam en vlug in Asten. Onze service is van toepassing in heel Nederland, dus ook voor bijvoorbeeld uw Batavus E-bike in Asten..

Elektrische Fiets Accu Revisie Asten: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van e-bikes is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Asten?

Accu revisie Asten is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door moderne, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe aanschaft, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is meestal een stuk voordeliger dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit betekent dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Asten in zijn werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven