Elektrische fiets accu revisie Attenrode. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de E-bike accu bekwaam en snel in Attenrode. Ook voor uw Gazelle elektrische fiets in Attenrode reviseren wij iedere maat E-bike accu’s tegen concurrerende tarieven..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Attenrode: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Attenrode?

Accu revisie Attenrode is het proces waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, beperk je de volume afval. Elk jaar worden vele accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Het reviseren van je accu is meestal een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Attenrode ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vernieuwd door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven