Elektrische fiets accu revisie Averbode. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de E-bike accu competent en rap in Averbode. Ook voor uw Batavus elektrische fiets in Averbode reviseren wij iedere soort E-bike accu’s tegen scherpe tarieven..

Elektrische Fiets Accu Revisie Averbode: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van e-bikes is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de antwoord zijn!

De definitie van accu revisie Averbode?

Accu revisie Averbode is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door nieuwe, waardoor de levensduur van de accu wordt uitgebreid. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe koopt, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Averbode te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en intensief gecontroleerd om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven