Elektrische fiets accu revisie Axel. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu deskundig en rap in Axel. Ook voor uw Gazelle E-bike in Axel reviseren wij elk model E-bike accu’s tegen nette tarieven..

Elektrische Fiets Accu Revisie Axel: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Axel?

Accu revisie Axel is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, verminder je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Accu revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Axel in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid getest om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven