Elektrische fiets accu revisie Baexem. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu deskundig en snel in Baexem. Een nieuwe accu aankopen voor bv uw Stella E-bike in Baexem? Voor bijna iedere E-bike hebben wij wel een revisie accu op voorraad.

Revisie van E-bike Accu’s Baexem: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Baexem?

Accu revisie Baexem is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe aanschaft, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Baexem in zijn werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt zorgvuldig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven