Elektrische fiets accu revisie Bathmen. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de elektrische fiets accu vakbekwaam en vlot in Bathmen. Ook voor uw Batavus elektrische fiets in Bathmen reviseren wij iedere maat elektrische fiets accu’s tegen concurrerende tarieven..

Elektrische Fiets Accu Revisie Bathmen: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De opkomst van e-bikes is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Bathmen?

Accu revisie Bathmen is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een volledig nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Revisie is meestal een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Bathmen te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt zorgvuldig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door verse hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven