Elektrische fiets accu revisie Beesd. Wij reviseren jouw E-bike accu competent en vlot in Beesd. Ook voor uw Batavus E-bike in Beesd reviseren wij elk model elektrische fiets accu’s tegen nette tarieven..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Beesd: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van e-bikes is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Beesd?

Accu revisie Beesd is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe koopt, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is meestal een stuk voordeliger dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Beesd in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden verwijderd en vernieuwd door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven