Elektrische fiets accu revisie Benschop. Wij reviseren uw E-bike accu vakkundig en vlug in Benschop. Een revisie accu aankopen voor bv uw Stella elektrische fiets in Benschop? Voor bijna iedere E-bike hebben wij wel een revisie accu op voorraad.

Revisie van E-bike Accu’s Benschop: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Benschop?

Accu revisie Benschop is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door moderne, waardoor de levensduur van de accu wordt uitgebreid. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is vaak een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Benschop ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door verse kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en intensief gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven