Elektrische fiets accu revisie Bergen op Zoom. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de E-bike accu vakbekwaam en vlot in Bergen op Zoom. Ook voor uw Batavus E-bike in Bergen op Zoom reviseren wij elke soort E-bike accu’s tegen nette prijzen..

Revisie van E-bike Accu’s Bergen op Zoom: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de antwoord zijn!

De definitie van accu revisie Bergen op Zoom?

Accu revisie Bergen op Zoom is de techniek waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door nieuwe, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, beperk je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen intern vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Bergen op Zoom in zijn werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en intensief getest om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven