Elektrische fiets accu revisie Bergum. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw E-bike accu bekwaam en snel in Bergum. Een gereviseerde accu aanschaffen voor bv uw Batavus elektrische fiets in Bergum? Voor bijna elke elektrische fiets heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Elektrische Fiets Accu Revisie Bergum: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer functioneert zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Bergum?

Accu revisie Bergum is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door nieuwe, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe aanschaft, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Bergum te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en intensief getest om er te garanderen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven