Elektrische fiets accu revisie Beringen. Wij reviseren uw E-bike accu competent en snel in Beringen. Een nieuwe accu bestellen voor bv uw Batavus elektrische fiets in Beringen? Voor bijna elke E-bike heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Revisie van E-bike Accu’s Beringen: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de uitkomst zijn!

De definitie van accu revisie Beringen?

Accu revisie Beringen is een methode waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levensduur van de accu wordt uitgebreid. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe koopt, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen intern vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is doorgaans een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Beringen in zijn werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt zorgvuldig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door verse kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven