Elektrische fiets accu revisie Berlicum. Wij reviseren jouw E-bike accu competent en rap in Berlicum. Een nieuwe accu aankopen voor bv uw Gazelle E-bike in Berlicum? Voor bijna iedere elektrische fiets heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Revisie van E-bike Accu’s Berlicum: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van elektrische fietsen is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer presteert zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Berlicum?

Accu revisie Berlicum is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door nieuwe, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe aanschaft, beperk je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike eigenaren hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Berlicum in zijn werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door verse kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven