Elektrische fiets accu revisie Bertem. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de elektrische fiets accu deskundig en vlot in Bertem. Onze service is van toepassing in heel het land, dus ook voor bijvoorbeeld uw Stella elektrische fiets in Bertem..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Bertem: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

De definitie van accu revisie Bertem?

Accu revisie Bertem is het proces waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door nieuwe, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Het reviseren van je accu is meestal een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Bertem ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven