Elektrische fiets accu revisie Best. Wij reviseren jouw E-bike accu competent en vlot in Best. Ook voor uw Batavus elektrische fiets in Best reviseren wij elk model E-bike accu tegen concurrerende prijzen..

Elektrische Fiets Accu Revisie Best: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Vaak is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de antwoord zijn!

De definitie van accu revisie Best?

Accu revisie Best is het proces waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt uitgebreid. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het reduceren van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen intern vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Best ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief getest om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven