Elektrische fiets accu revisie Betekom. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw elektrische fiets accu competent en vlug in Betekom. Ook voor uw Gazelle E-bike in Betekom reviseren wij iedere soort elektrische fiets accu’s tegen scherpe tarieven..

Revisie van E-bike Accu’s Betekom: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Betekom?

Accu revisie Betekom is het proces waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door nieuwe, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe aanschaft, verminder je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Revisie is meestal een stuk voordeliger dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Betekom te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven