Elektrische fiets accu revisie Bevel. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de E-bike accu vakkundig en vlot in Bevel. Ook voor uw Batavus E-bike in Bevel reviseren wij elk model E-bike accu’s tegen nette prijzen..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Bevel: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van e-bikes is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Bevel?

Accu revisie Bevel is een methode waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door nieuwe, waardoor de levenstijd van de accu wordt uitgebreid. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, verminder je de volume afval. Elk jaar worden vele accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen intern vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Bevel ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden verwijderd en vernieuwd door verse hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven