Elektrische fiets accu revisie Bierbeek. Wij reviseren de E-bike accu vakkundig en vlot in Bierbeek. Ook voor uw Stella E-bike in Bierbeek reviseren wij elke soort E-bike accu tegen nette prijzen..

Revisie van E-bike Accu’s Bierbeek: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer presteert zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Bierbeek?

Accu revisie Bierbeek is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe koopt, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Bierbeek ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en intensief gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven