Elektrische fiets accu revisie Blanden. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw elektrische fiets accu vakkundig en snel in Blanden. Een nieuwe accu bestellen voor bv uw Gazelle E-bike in Blanden? Voor bijna iedere E-bike hebben wij wel een revisie accu op voorraad.

Elektrische Fiets Accu Revisie Blanden: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Vaak is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Blanden?

Accu revisie Blanden is een methode waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe koopt, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Blanden te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door verse hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en intensief getest om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven