Elektrische fiets accu revisie Blijham. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu deskundig en rap in Blijham. Onze service is van toepassing in Nederland en Vlaanderen, uiteraard ook voor bijvoorbeeld uw Gazelle E-bike in Blijham..

Revisie van E-bike Accu’s Blijham: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer presteert zoals vroeger? Vaak is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Blijham?

Accu revisie Blijham is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Accu revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike eigenaren hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Blijham ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven