Elektrische fiets accu revisie Bocholt. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw elektrische fiets accu vakbekwaam en snel in Bocholt. Onze service is van toepassing in Nederland en Vlaanderen, dus ook voor bijvoorbeeld uw Gazelle E-bike in Bocholt..

Revisie van E-bike Accu’s Bocholt: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van e-bikes is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de uitkomst zijn!

De definitie van accu revisie Bocholt?

Accu revisie Bocholt is de techniek waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door nieuwe, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe koopt, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Bocholt ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door verse kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig gesloten en intensief gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven