Elektrische fiets accu revisie Boom. Wij reviseren de E-bike accu competent en snel in Boom. Ook voor uw Batavus E-bike in Boom reviseren wij iedere soort E-bike accu’s tegen nette prijzen..

Elektrische Fiets Accu Revisie Boom: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De opkomst van e-bikes is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Boom?

Accu revisie Boom is de techniek waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe koopt, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een volledig nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Boom in zijn werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door verse kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief getest om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven