Elektrische fiets accu revisie Borgerhout. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de elektrische fiets accu deskundig en vlot in Borgerhout. Ook voor uw Stella elektrische fiets in Borgerhout reviseren wij elk model elektrische fiets accu tegen nette prijzen..

Revisie van E-bike Accu’s Borgerhout: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de antwoord zijn!

De definitie van accu revisie Borgerhout?

Accu revisie Borgerhout is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door verse, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe koopt, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een volledig nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Het reviseren van je accu is doorgaans een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Borgerhout ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt zorgvuldig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven