Elektrische fiets accu revisie Born. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw E-bike accu competent en vlug in Born. Onze service is van toepassing in Nederland en Vlaanderen, dus ook voor bijvoorbeeld uw Gazelle elektrische fiets in Born..

Revisie van E-bike Accu’s Born: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Born?

Accu revisie Born is het proces waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door nieuwe, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het reduceren van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe koopt, beperk je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen intern vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Revisie is meestal een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit houdt in dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Born in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door verse hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven