Elektrische fiets accu revisie Bornem. Wij reviseren uw elektrische fiets accu competent en snel in Bornem. Ook voor uw Batavus E-bike in Bornem reviseren wij iedere soort E-bike accu’s tegen nette prijzen..

Revisie van E-bike Accu’s Bornem: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De populariteit van e-bikes is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat als je accu na verloop van tijd niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de uitkomst zijn!

De definitie van accu revisie Bornem?

Accu revisie Bornem is het proces waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe aanschaft, beperk je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike eigenaren hebben een affiniteit voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Bornem te werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vernieuwd door moderne kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er te garanderen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven