Elektrische fiets accu revisie Breendonk. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw E-bike accu deskundig en vlug in Breendonk. Ook voor uw Batavus E-bike in Breendonk reviseren wij elk model E-bike accu tegen scherpe prijzen..

Revisie van E-bike Accu’s Breendonk: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van e-bikes is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Vaak is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Breendonk?

Accu revisie Breendonk is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, beperk je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is doorgaans een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Breendonk ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vervangen door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven