Elektrische fiets accu revisie Broek in Waterland. Wij reviseren de elektrische fiets accu deskundig en snel in Broek in Waterland. Ook voor uw Batavus E-bike in Broek in Waterland reviseren wij elk model E-bike accu’s tegen nette tarieven..

Revisie van E-bike Accu’s Broek in Waterland: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van e-bikes is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Broek in Waterland?

Accu revisie Broek in Waterland is een methode waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door nieuwe, waardoor de levenduur van de accu wordt uitgebreid. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het reduceren van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is doorgaans een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit betekent dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Broek in Waterland ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door verse kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven