Elektrische fiets accu revisie Budel. Wij reviseren jouw E-bike accu competent en vlot in Budel. Ook voor uw Batavus elektrische fiets in Budel reviseren wij iedere maat elektrische fiets accu’s tegen concurrerende prijzen..

Elektrische Fiets Accu Revisie Budel: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van e-bikes is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer werkt zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Budel?

Accu revisie Budel is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door moderne, waardoor de levensduur van de accu wordt uitgebreid. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het reduceren van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe koopt, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Accu revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Budel te werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven