Elektrische fiets accu revisie Buitenpost. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu vakbekwaam en rap in Buitenpost. Ook voor uw Gazelle elektrische fiets in Buitenpost reviseren wij iedere soort E-bike accu’s tegen nette tarieven..

Elektrische Fiets Accu Revisie Buitenpost: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer presteert zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Buitenpost?

Accu revisie Buitenpost is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door nieuwe, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, beperk je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Accu revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit houdt in dat je accu na revisie mogelijk een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Buitenpost ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven