Elektrische fiets accu revisie Bussum. Wij van Fiets-accu.nl reviseren uw E-bike accu vakbekwaam en snel in Bussum. Een gereviseerde accu aankopen voor bv uw Gazelle E-bike in Bussum? Voor bijna elke elektrische fiets hebben wij wel een revisie accu op voorraad.

Elektrische Fiets Accu Revisie Bussum: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van e-bikes is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Bussum?

Accu revisie Bussum is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het reduceren van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe aanschaft, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen intern vervangen hoeven te worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een brand nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Accu revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit houdt in dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Bussum in zijn werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven