Elektrische fiets accu revisie Dalfsen. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu deskundig en vlug in Dalfsen. Een revisie accu aanschaffen voor bv uw Batavus elektrische fiets in Dalfsen? Voor bijna iedere elektrische fiets heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Dalfsen: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van e-bikes is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer functioneert zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Dalfsen?

Accu revisie Dalfsen is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levenstijd van de accu wordt toegenomen. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het reduceren van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe koopt, beperk je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie zelfs een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Dalfsen ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de exacte staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en intensief gecontroleerd om er te garanderen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven