Elektrische fiets accu revisie Dertienmaal. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu deskundig en snel in Dertienmaal. Onze service is van toepassing in heel het land, uiteraard ook voor bijvoorbeeld uw Batavus elektrische fiets in Dertienmaal..

Elektrische Fiets Accu Revisie Dertienmaal: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De populariteit van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer functioneert zoals vroeger? Vaak is het niet vereist om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Dertienmaal?

Accu revisie Dertienmaal is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een compleet nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is meestal een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Dertienmaal ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door verse hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven