Elektrische fiets accu revisie Deurne. Wij reviseren de elektrische fiets accu deskundig en rap in Deurne. Onze service is van toepassing in heel Nederland, vanzelfsprekend ook voor bijvoorbeeld uw Batavus E-bike in Deurne..

Elektrische Fiets Accu Revisie Deurne: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de laatste tijd enorm gegroeid. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer presteert zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de oplossing zijn!

Wat is accu revisie Deurne?

Accu revisie Deurne is de techniek waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en meestal ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het verminderen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen rather than een nieuwe koopt, verminder je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen van binnen vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Accu revisie is vaak een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je vaak kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Deurne ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid gecontroleerd om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven