Elektrische fiets accu revisie Drachten. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw E-bike accu bekwaam en vlug in Drachten. Ook voor uw Stella E-bike in Drachten reviseren wij elke maat elektrische fiets accu’s tegen concurrerende tarieven..

Revisie van E-bike Accu’s Drachten: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De opkomst van e-bikes is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer presteert zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. In plaats daarvan kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Drachten?

Accu revisie Drachten is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden hersteld door nieuwe, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het reduceren van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe koopt, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een compleet nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Het reviseren van je accu is vaak een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Drachten ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de exacte staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt voorzichtig geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven