Elektrische fiets accu revisie Droogenbroeck. Wij reviseren jouw E-bike accu competent en vlug in Droogenbroeck. Ook voor uw Gazelle E-bike in Droogenbroeck reviseren wij iedere maat E-bike accu’s tegen scherpe prijzen..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Droogenbroeck: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een volledig nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Droogenbroeck?

Accu revisie Droogenbroeck is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt uitgebreid. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook bijdraagt aan het reduceren van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe aanschaft, verminder je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Droogenbroeck ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat te bepalen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden verwijderd en vernieuwd door verse kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig gesloten en uitgebreid getest om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven