Elektrische fiets accu revisie Duffel. Wij reviseren jouw elektrische fiets accu vakkundig en rap in Duffel. Ook voor uw Gazelle elektrische fiets in Duffel reviseren wij elke maat E-bike accu’s tegen nette tarieven..

Elektrische Fiets Accu Revisie Duffel: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De groei van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Duffel?

Accu revisie Duffel is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van een nieuwe aanschaft, verminder je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een brand nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is meestal een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike eigenaren hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Duffel te werk?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden weggehaald en vernieuwd door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid gecontroleerd om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven