Elektrische fiets accu revisie Eigenbilzen. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw E-bike accu competent en rap in Eigenbilzen. Ook voor uw Stella E-bike in Eigenbilzen reviseren wij iedere soort E-bike accu tegen concurrerende tarieven..

Revisie van E-bike Accu’s Eigenbilzen: Een Tweede Leven Voor Je Accu!

De opkomst van elektrische fietsen is de recentelijk enorm gegroeid. Maar wat als je accu uiteindelijk niet meer functioneert zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de uitkomst zijn!

Wat is accu revisie Eigenbilzen?

Accu revisie Eigenbilzen is het proces waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt uitgebreid. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Redenen om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van dat je een nieuwe aanschaft, beperk je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Kostenbesparing: Een volledig nieuwe e-bike accu kan aardig in de papieren lopen. Revisie is doorgaans een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Eigenbilzen ?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vervangen door nieuwe hoogwaardige cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven