Elektrische fiets accu revisie Erica. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw elektrische fiets accu bekwaam en vlot in Erica. Onze service is van toepassing in heel het land, vanzelfsprekend ook voor bijvoorbeeld uw Gazelle elektrische fiets in Erica..

Revisie van E-bike Accu’s Erica: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de antwoord zijn!

De definitie van accu revisie Erica?

Accu revisie Erica is de techniek waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt uitgebreid. Het pluspunt hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen kosten bespaart, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Eco-vriendelijkheid: Door je accu te laten herstellen in plaats van dat je een nieuwe koopt, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden tal van accu’s weggegooid, terwijl alleen de cellen van binnen vernieuwd kunnen worden.
  2. Besparen op kosten: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Accu revisie is vaak een stuk goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit betekent dat je accu na revisie potentieel een groter bereik kan hebben dan het origineel.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie preserveer je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Erica ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu onderzocht om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu echt aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden nagekeken.
  3. Celvernieuwing: De versleten cellen worden weggehaald en vernieuwd door moderne hoogwaardige cellen.
  4. Montage en controle: Na de vervanging wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en intensief gecontroleerd om er te garanderen dat deze correct werkt.
Scroll naar boven