Elektrische fiets accu revisie Genk. Wij van Fiets-accu.nl reviseren de elektrische fiets accu deskundig en rap in Genk. Een gereviseerde accu kopen voor bv uw Gazelle E-bike in Genk? Voor bijna elke E-bike heeft Fiets-accu.nl wel een revisie accu op voorraad.

Revisie van E-bike Accu’s Genk: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De populariteit van elektrische fietsen is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu uiteindelijk niet meer presteert zoals vroeger? Vaak is het niet vereist om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de oplossing zijn!

De definitie van accu revisie Genk?

Accu revisie Genk is een methode waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe koopt, reduceer je de hoeveelheid afval. Elk jaar worden vele accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vervangen hoeven te worden.
  2. Kostenbesparing: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is doorgaans een stuk voordeliger dan de aankoop van een compleet nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit impliceert dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan het origineel.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike eigenaren hebben een neiging voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Genk te werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden geïnspecteerd.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden weggehaald en vervangen door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid getest om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven