Elektrische fiets accu revisie Gennep. Wij reviseren uw elektrische fiets accu competent en snel in Gennep. Ook voor uw Gazelle E-bike in Gennep reviseren wij elke soort E-bike accu tegen nette tarieven..

Revisie van E-bike Accu’s Gennep: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De opkomst van elektrische fietsen is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar wat als je accu na enkele jaren niet meer functioneert zoals vroeger? Vaak is het niet nodig om een helemaal nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Gennep?

Accu revisie Gennep is een methode waarbij de verouderde cellen van een e-bike accu worden hersteld door verse, waardoor de levensduur van de accu wordt toegenomen. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren rather than een nieuwe aanschaft, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s gedumpt, terwijl alleen de cellen intern vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een compleet nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Het reviseren van je accu is doorgaans een stuk voordeliger dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je soms kiezen voor cellen met een grotere actieradius. Dit houdt in dat je accu na revisie mogelijk een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Behoud van originele onderdelen: Veel e-bike liefhebbers hebben een voorkeur voor de authentieke look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de originele behuizing.

Hoe gaat accu revisie Gennep te werk?

  1. Onderzoek: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Openen en inspecteren: De accu wordt delicaat geopend en de binnenkant, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Celvernieuwing: De oude cellen worden verwijderd en vernieuwd door verse kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de vervanging wordt de accu weer voorzichtig dichtgemaakt en intensief getest om er te waarborgen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven