Elektrische fiets accu revisie Goes. Wij reviseren jouw E-bike accu vakbekwaam en vlot in Goes. Ook voor uw Batavus E-bike in Goes reviseren wij elk model E-bike accu’s tegen nette tarieven..

Accu Revisie voor Elektrische Fietsen Goes: Verleng de Levensduur van Je Accu!

De groei van e-bikes is de laatste tijd enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na verloop van tijd niet meer presteert zoals vroeger? Doorgaans is het niet nodig om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Gelukkig kan een accu revisie de antwoord zijn!

Wat is accu revisie Goes?

Accu revisie Goes is een methode waarbij de oude, versleten cellen van een e-bike accu worden vervangen door verse, waardoor de levenstijd van de accu wordt verlengd. Het voordeel hiervan is dat je de behuizing van de accu en doorgaans ook de elektronica behoudt, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het reduceren van elektronisch afval.

Motieven om te kiezen voor revisie?

  1. Duurzaamheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe koopt, reduceer je de volume afval. Elk jaar worden ontelbare accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen intern vervangen hoeven te worden.
  2. Besparen op kosten: Een volledig nieuwe e-bike accu kan duur uitvallen. Accu revisie is meestal een stuk goedkoper dan de aanschaf van een geheel nieuwe accu.
  3. Aangepaste capaciteit: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit betekent dat je accu na revisie zelfs een groter bereik kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike enthousiastelingen hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie handhaaf je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Goes ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de specifieke staat vast te stellen. Zo kan worden bepaald of de accu werkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt delicaat geopend en de innerlijke delen, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De oude cellen worden verwijderd en vernieuwd door verse kwalitatieve cellen.
  4. Montage en controle: Na de revisie wordt de accu weer voorzichtig gesloten en uitgebreid getest om er te garanderen dat deze naar behoren functioneert.
Scroll naar boven