Elektrische fiets accu revisie Goirle. Wij van Fiets-accu.nl reviseren jouw E-bike accu competent en vlug in Goirle. Een gereviseerde accu aankopen voor bv uw Gazelle E-bike in Goirle? Voor bijna elke elektrische fiets hebben wij wel een revisie accu op voorraad.

Elektrische Fiets Accu Revisie Goirle: Geef Je Accu een Nieuwe Start!

De groei van e-bikes is de recentelijk enorm toegenomen. Maar wat gebeurt er je accu na enkele jaren niet meer werkt zoals vroeger? Meestal is het niet vereist om een compleet nieuwe accu aan te schaffen. Als alternatief kan een accu revisie de oplossing zijn!

De definitie van accu revisie Goirle?

Accu revisie Goirle is een methode waarbij de versleten cellen van een e-bike accu worden vernieuwd door moderne, waardoor de levenduur van de accu wordt toegenomen. Het benefit hiervan is dat je de behuizing van de accu en vaak ook de elektronica kunt behouden, waardoor je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook meewerkt aan het terugdringen van elektronisch afval.

Waarom kiezen voor revisie?

  1. Milieuvriendelijkheid: Door je accu te laten reviseren in plaats van een nieuwe aanschaft, verminder je de volume afval. Elk jaar worden tal van accu’s verwijderd, terwijl alleen de cellen binnenin vernieuwd kunnen worden.
  2. Budgetvriendelijk: Een compleet nieuwe e-bike accu kan flink wat kosten. Het reviseren van je accu is meestal een stuk goedkoper dan de aankoop van een geheel nieuwe accu.
  3. Meer kracht: Bij revisie kun je in bepaalde gevallen kiezen voor cellen met een hogere capaciteit. Dit impliceert dat je accu na revisie potentieel een langere actieradius kan hebben dan voorheen.
  4. Authenticiteit behouden: Veel e-bike liefhebbers hebben een affiniteit voor de originele look and feel van hun fiets. Met een revisie behoud je de oorspronkelijke behuizing.

Hoe gaat accu revisie Goirle ?

  1. Diagnose: Eerst wordt de accu getest om de precieze staat vast te stellen. Zo kan worden vastgesteld of de accu daadwerkelijk aan revisie toe is.
  2. Inspectie: De accu wordt zorgvuldig geopend en de interne componenten, waaronder de cellen en elektronica, worden bekeken.
  3. Vervangen van cellen: De versleten cellen worden weggehaald en vervangen door nieuwe kwalitatieve cellen.
  4. Hermonteren en testen: Na de revisie wordt de accu weer zorgvuldig dichtgemaakt en uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat deze correct werkt.
Scroll naar boven